Mi történik akkor, ha titkos vagy zárt csoportból osztok meg tartalmat a Workplace-en?

Amikor titkos vagy zárt csoportból osztasz meg tartalmat, csak a titkos vagy zárt csoport tagjai tudják megnézni a megosztott bejegyzés tartalmát – függetlenül attól, hogy a bejegyzés hol jelenik meg, illetve hol osztod meg (például chatben, csoportos chatben, a hírfolyamban, nyílt csoportban vagy eseménynél).
Hasznosnak találtad ezt az információt?