Hogyan tudom megadni vagy megváltoztatni a Workplace-profilképemet?

A profilképed segít másoknak, hogy felismerjenek a Workplace szolgáltatásban.
Így tudod megadni vagy megváltoztatni a profilképedet:
  1. Kattints a profilképedre a Workplace bal alsó sarkában.
  2. Kattints a Profil megtekintése elemre.
  3. Mutass a profilképedre, és kattints a Frissítés ikonra.
  4. Kiválaszthatsz egy már feltöltött fényképet, választhatsz olyat, amelyen megjelöltek, vagy feltölthetsz egyet a készülékedről.
  5. Ha készen állsz a fénykép mentésére, kattints a Mentés gombra. Ha először szeretnéd körbevágni a fényképet, használd a húzással való áthelyezésre szolgáló eszközt, majd kattints a Mentés gombra.
Megjegyzés: Az aktuális profilképedet bárki láthatja, aki felkeresi a profilodat.
Fontos tudni, hogy a fényképre, majd a jobb felső részen lévő Módosítás pontra kattintva szerkesztheted is a képet – megadhatsz szöveget, és hangulatjeleket is beállíthatsz hozzá. Ha elkészültél a szerkesztéssel, kattints a Szerkesztés befejezése gombra.
További információ a Workplace-profilodról és arról, hogyan tudod törölni a profilképedet a Workplace-ben.
Hasznosnak találtad ezt az információt?