Mi történik, amikor egy felhőtárhely-szolgáltatás mappáját összekapcsolom egy Workplace-csoporttal?

Ha egy felhőtárhely-szolgáltatás mappáját összekapcsolod egy Workplace-csoporttal, az alábbiak történnek:
  • A mappa megjelenik a csoport Fájlok lapfülén, és az összekapcsolt mappában található összes fájl (és almappa) szerepelni fog benne.
  • A csoport kezdőlapjától jobbra meg fog jelenni egy panel, amelyben szerepelni fognak az összekapcsolt mappa legutóbb módosított fájljai.
  • A szolgáltatás ikonja a csoport összes tagja számára meg fog jelenni mobilon és a weben a csoport szerkesztőjében. Az ikonra kattintva megnyílik egy ablak, ahol a csoport tagjai böngészhetnek a fájljaik és mappáik között a felhőtárhely-szolgáltatásban, így egyszerűen meg tudják osztani azokat a csoportban közzétett bejegyzésekben.
  • A csoport tagjai csak akkor fogják látni a mappa tartalmát, ha már rendelkeznek hozzáféréssel a felhőtárhely-szolgáltatáson belül.
  • Ha az emberek megosztanak egy felhőtárhely-szolgáltatásban található fájlra vagy mappára mutató hivatkozást, a Workplace megpróbálja megjeleníteni a fájl vagy dokumentum előnézetét. Azoknál a tartalmaknál, amelyek nem láthatók a szervezeten belül mindenki számára, a rendszer megkéri a felhasználókat, hogy kapcsolják össze Workplace-fiókjukat a felhőtárhely-szolgáltatással, hogy a Workplace meg tudja állapítani jogosultságukat a tartalom megtekintésére.
Hasznosnak találtad ezt az információt?