Hogyan tudok létrehozni többvállalatos csoportot a Workplace-ben?

Új csoport létrehozásakor látni fogod a többvállalatos csoport létrehozásának lehetőségét.
Megjegyzés: Többvállalatos csoportot mobilos böngészőből nem fogsz tudni létrehozni.

Emberek felvétele többvállalatos csoportba
Ha többvállalatos csoport tagja vagy, ugyanúgy vehetsz fel munkatársakat a csoportba, ahogy ezt más Workplace-csoportok esetében tennéd.
Ha más cégektől szeretnél embereket meghívni, add meg a Workplace-fiókjuhoz rendelt e-mail-címet. Alapértelmezés szerint a többvállalatos csoportok adminisztrátorainak jóvá kell hagyniuk a csoportba meghívott bármely új tagot.
Zárt többvállalatos csoport esetében meghívási hivatkozással hívhatsz meg embereket. A meghívási hivatkozásokat a csoport oldalának jobb oldalán találod, ha számítógépről nyitottad meg a Workplace-t.
Megjegyzés: Ha olyan embert hívsz meg egy többvállalatos csoportba, akinek a vállalata még nem használja a Workplace-t, nem kell fizetnetek, ugyanis 30 napos ingyenes próbaidőszakot kapnak a Workplace Advanced kipróbálására.

A csoporttagok száma
Nincs korlátozva, hogy hány vállalat vagy ember szerepelhet egy-egy többvállalatos csoportban. Fontos tudni, hogy a termék kialakításakor kis számú vállalathoz tartozó emberekből álló, közepes méretű csapatokra gondoltunk.
Hasznosnak találtad ezt az információt?