Külső együttműködő partnereket tartalmazó Workplace-csoport létrehozása

Android-alkalmazások súgója
Számítógépes súgó
iPhone alkalmazássúgó
iPad alkalmazássúgó
Mobilböngészők súgója
Ha az adminisztrátorod engedélyezte a többvállalatos csoportok (Multi-company group, MCG) és a vendégfiókok lehetőséget is a szervezeted számára, egy, külső együttműködő partnereket tartalmazó csoport alapértelmezett beállítása MCG-csoport lesz. Ha az adminisztrátorod engedélyezte a vendégfiókokat a szervezeted számára, továbbra is lehetőséged lesz vendégfiókokat hozzáadni nem többvállalatos csoportokhoz. Új csoport létrehozásakor látni fogod a többvállalatos csoport létrehozásának lehetőségét is.
A többvállalatos csoportoknak két típusa van:
  • A titkos többvállalatos csoportokat csak a vállalat adminisztrátorai, az adott csoport tagjai, valamint a csoportba meghívott személyek láthatják.
  • A zárt többvállalatos csoportokat a vállalati adminisztrátorok, a csoporttagok, a csoportba meghívott személyek, valamint a csoport vállalatainak dolgozói láthatják. Hivatkozás megosztásával hívhatsz meg embereket zárt többvállalatos csoportba.
Emberek hozzáadása külső együttműködő partnereket tartalmazó csoporthoz
Ha egy többvállalatos csoport tagja vagy, ugyanúgy tudsz felvenni munkatársakat a csoportba, ahogyan más Workplace-csoportokba.
Ha más szervezetnél dolgozó embereket szeretnél meghívni, add meg a Workplace-fiókjukhoz társított e-mail-címüket. Alapértelmezés szerint a többvállalatos csoportok adminisztrátorainak jóvá kell hagyniuk minden újonnan meghívott tag felvételét a csoportba, kivéve, ha a tagokat egy csoportadminisztrátor hívja meg. A csoportadminisztrátorok kikapcsolhatják az adminisztrátori jóváhagyási funkciót, hogy bárki felvehessen új tagot a csoportba adminisztrátori jóváhagyás nélkül is. A más szervezetből a Workplace-be meghívott felhasználok külsős emberekként lesznek hozzáadva.
Ha a rendszer-adminisztrátor engedélyezte a vendégfiókokat is, a vendégek e-mail-címeinek megadásával adhatod hozzá őket többvállalatos csoportokhoz.
Ha az adminisztrátori jóváhagyás ki van kapcsolva, a zárt többvállalatos csoportokhoz bárki csatlakozhat, aki megkapta a csoportba szóló meghívás hivatkozását. Ha számítógépen jeleníted meg, a meghívási hivatkozások a csoport oldalának jobb felén találhatók.
Megjegyzés: A többvállalatos csoportban megosztott információkat a csoport minden tagja látja. Az adott szervezet tagjai és a vendégek nem láthatják másik szervezet Workplace-környezetének tartalmait, kivéve azt a csoportot, amelyben együttműködést folytatnak.
Ez segítséget jelentett?
Igen
Nem.