Hogyan szüntethetem meg egy mappa kapcsolódását egy Workplace-csoporthoz?

A Workplace-csoport adminisztrátorának kell lenned, továbbá számítógépről kell bejelentkezned a Workplace rendszerébe ahhoz, hogy összekapcsolhasd egy felhőtárhely-szolgáltatás mappáját a csoportoddal.
Egy mappa csoporthoz kapcsolódásának megszüntetése:
  1. Kattints a csoporton belül a Továbbiak > Fájlok pontra.
  2. Keresd meg az eltávolítani kívánt összekapcsolt mappát.
  3. Kattints a ikonra.
  4. Válaszd a Mappa összekapcsolásának megszüntetése lehetőséget.
  5. A megerősítési párbeszédpanelben kattints a Mappa összekapcsolásának megszüntetése lehetőségre. A rendszer megszünteti a mappa összekapcsolását a csoporttal.
Fontos tudni, hogy a mappa összekapcsolásának megszüntetése nem távolítja el csoport tagjainak hozzáférését a mappához. Ha szeretnéd megszüntetni a csoport tagjainak hozzáférését a mappához, ezt a felhőtárhely-szolgáltatásban kell megtenned.
Hasznosnak találtad ezt az információt?