Az integráció alapjai

Az integrációk összekapcsolják a Workplace szolgáltatást más olyan eszközökkel, rendszerekkel és szolgáltatásokkal, amelyeket a szervezeted a feladatok elvégzésére használ.

Az integrációk összekapcsolják a Workplace szolgáltatást más eszközökkel, rendszerekkel és szolgáltatásokkal, amelyeket te és a csapatod a feladatok elvégzésére használtok. Tájékoztatnak a Workplace szolgáltatáson kívül történő tevékenységről, megkönnyítik a munkád megosztását, és egyszerűsítik a gyakori munkafolyamatokat.
A Workplace több, külső felek által létrehozott integrációval rendelkezik. Ezeket a Workplace-integrációtárban találod.
Előfordulhat, hogy az adminisztrátoraid olyan egyéni integrációkat hoztak létre, amelyek a szervezet szükségletei szempontjából specifikus rendszerekkel kapcsolják össze a Workplace szolgáltatást. További részleteket is megtudhatsz az egyéni integrációkról a Facebook for Developers webhelyen.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace-integrációk többféle módon is bővítik a Workplace funkcionalitását:
 • Egyes integrációk kibővítik a Workplace-szerkesztő funkcionalitását weben és mobilon, megkönnyítve ezzel más eszközök és szolgáltatások tartalmainak megosztását a munkatársakkal.
 • Más integrációk lehetővé teszik a Workplace szolgáltatás számára, hogy biztonságos előnézetet hozzon létre a Workplace szolgáltatásban megosztott privát hivatkozásokról, például a csapat feladatkezelő eszközéről vagy a felhőtárhely-szolgáltatásba feltöltött fájl hivatkozásáról.
 • A Workplace Chat alkalmazás robotjainak használatát engedélyező integrációk sürgős értesítéseket tudnak küldeni neked (például ha látogató vár rád a recepción), vagy automatizálhatják az olyan gyakori folyamatokat, mint például részvényárfolyam ellenőrzése, szabadságok, kiadások rögzítése stb.
 • Azt is engedélyezheted, hogy a rendszer automatikusan közzétegye a csoportban különféle médiakiadók tartalmait, vagy egyéni hírcsatornát állíthatsz be bármilyen, RSS- vagy Atom-formátumot támogató eszközhöz vagy szolgáltatáshoz.
Ha szeretnéd megnézni, hogy milyen integrációk állnak rendelkezésre a Workplace szolgáltatáshoz, keresd fel az Integrációtárat.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace többféle integrációt is biztosít a Workplace-csoportok adminisztrátorai számára, amelyek segítséget nyújtanak a csoport kezeléséhez, automatikusan tartalmat és értesítéseket tesznek közzé a csoportban, és lehetővé teszik, hogy a csapat folyamatosan hozzáférjen azokhoz a fájlokhoz és dokumentumokhoz, amelyeken a tagjai dolgoznak.
 • Adatcsatornák
  Csoport adminisztrátoraként különféle üzleti kiadványok tartalom-hírcsatornáira iratkozhatsz fel. Beállíthatsz egyéni hírcsatornákat is bármely RSS- vagy Atom-formátumot támogató szolgáltatáshoz. A rendszer automatikusan közzéteszi a csoportodban az ilyen hírcsatornákban megjelenő új tartalmakat.
 • Összekapcsolt mappák
  A Workplace-csoportodat összekapcsolhatod egy felhőtárhely-szolgáltatásban tárolt mappával. Ez a csoport valamennyi tagja számára hozzáférést biztosít a mappához, egyszerűsíti a felhőtárhely-szolgáltatás tartalmainak megosztását, és lehetővé teszi látványos előnézetek megjelenítését a tartalomról a Workplace szolgáltatásban. Az általunk támogatott felhőtárhely-szolgáltatások közé tartozik a Box, a Dropbox, a Quip, a SharePoint, a OneDrive és a Google Drive.
 • A szervezeted által beállított integrációk
  Ha a szervezeted a Workplace Essential vagy a Workplace Advanced szolgáltatást használja, lehet, hogy a rendszeradminisztrátor olyan egyéni integrációkat állított be, amelyek összekapcsolják a Workplace szolgáltatást a vállalkozásod által használt más eszközökkel. Ezeket a csoportodban is engedélyezheted. Az integráció céljától függően ez lehetővé teheti, hogy az integráció bejegyzéseket tegyen közzé a csoportban, kezelje a csoportot, vagy üzeneteket küldjön a csoport tagjainak.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Az integrációk engedélyezésének lehetősége függ az adott integráció típusától, továbbá attól, hogy a Workplace Essential vagy a Workplace Advanced szolgáltatást használod-e, valamint attól, hogy egy csoport adminisztrátora vagy-e, vagy a szervezeted Workplace-közösségének adminisztrátora.
A csoport adminisztrátoraként meg tudod nyitni az adott csoport Integrációk lapfülét. Az „Integrációk” lapfülön az alábbiakat teheted:
 • Engedélyezheted különféle médiakiadók hírcsatornáit, és egyéni hírcsatornákat állíthatsz be bármely RSS-t vagy Atomot támogató szolgáltatásból.
 • Összekapcsolhatod egy felhőtárhely-szolgáltatás mappáját a csoportoddal.
 • A Workplace Essential szolgáltatásban a Dropbox, a G Drive, a OneDrive és a SharePoint mappáit kapcsolhatod a csoportodhoz.
  A Workplace Advanced szolgáltatásban a Dropbox, a GDrive, a OneDrive, a SharePoint és a Quip and Box mappáit kapcsolhatod csoporthoz – de csak akkor, ha a Workplace-közösséged adminisztrátora ezt megelőzően engedélyezte ezeket az integrációkat.
 • Ha az adminisztrátor beállított egy vagy több egyéni integrációt a Workplace Advanced szolgáltatásban, ezeket az integrációkat te is engedélyezheted a csoportjaid tagjai számára. Az, hogy ez milyen előnnyel jár, attól függ, mire készült az egyéni integráció – például lehet, hogy frissítéseket oszt meg a csoportban, vagy üzeneteket küld a csoport tagjainak.
Workplace Advanced adminisztrátorként az alábbiakat teheted:
 • Engedélyezhetsz bármilyen, az Integrációtárban felsorolt integrációt. Ezeket az integrációkat elérhetővé teheted mindenki számára, vagy konkrét személyek és csoportok számára a közösségeden belül.
 • Egyéni integrációkat hozhatsz létre, amelyek lehetővé teszik, hogy összekapcsold a Workplace-t azokkal a belső eszközökkel, amelyeket te és a szervezeted a feladatok elvégzéséhez használtok.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha vannak megjelenített integrációk a Workplace-hez kapcsolt fiókok területen, rájuk kattintva megnyitsz egy párbeszédpanelt, amelyben kijelentkezhetsz vagy eltávolíthatod az integrációt.
Ha a szervezeted a Workplace Essential vagy a Workplace Advanced szolgáltatást használja, Az adminisztrátorod által engedélyezve területet is láthatod. Mivel az integrációkat az adminisztrátorod engedélyezte, nem tudod eltávolítani őket. Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy mit takarnak és hogyan működnek ezek az integrációk, vedd fel a kapcsolatot Workplace-adminisztrátoroddal.
Ha Workplace-adminisztrátor vagy, meg tudod nyitni az adminisztrációs felületen az „Integrációk” lapot. Ezen az oldalon látni fogod az általad vagy más Workplace Advanced adminisztrátor által telepített összes integrációt. Az engedélyezett integrációkat bármikor eltávolíthatod.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A felhasználók a fiókjuk Felfedezés területén, az Integrációk lapfül megnyitásával, illetve a tartalomszolgáltatókra mutató hivatkozást szerepeltető bejegyzésekből kérhetnek integrációt.
Ha egy felhasználó integrációt kér, a kérés egy rendszeradminisztrátorhoz kerül. A rendszeradminisztrátorok a kért integrációkat a kérést beküldőkkel együtt az Adminisztrációs felület Integrációk lapján tekinthetik meg. A rendszeradminisztrátorok telepíthetik az integrációt, vagy megjelölhetik a kérést megnézettként. A rendszeradminisztrátorok nem tilthatnak le kérést.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Advanced szolgáltatás felhasználóira vonatkozik.
Az egyén integrációk a szervezeted vagy a szervezeted nevében külső fél által létrehozott integrációk.
Amikor a Workplace Advanced szolgáltatás adminisztrátora egyéni integrációt állít be, kiválaszthatja, hogy lehetővé teszi-e a csoportadminisztrátorok számára, hogy döntsenek az adott integráció csoporton belüli engedélyezéséről.
Ha vannak olyan egyéni integrációk, amelyeket engedélyezhetsz a csoporton belül, ezeket az Integrációk lapfülön fogod találni abban a csoportban, amelynek az adminisztrátora vagy.
Megjegyzés: Ha értesítést kapsz a Workplace szolgáltatástól „olyan integrációkról, amelyek nem mentek át a frissített ellenőrzési folyamatunkon”, tájékozódj a Workplace biztonságosabb integrációiról.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Advanced szolgáltatás felhasználóira vonatkozik.
Ha engedélyezed egy csoportban az egyéni integrációkat, az integrációk hozzáférnek a csoportoddal kapcsolatos adatokhoz, például a csoport tagjaihoz vagy a csoportban korábban megosztott tartalomhoz. Bekapcsolódhat az az integráció is, amely egy roboton keresztül üzeneteket küld a csoport tagjainak a Workplace Chat alkalmazásban.
Az, hogy miként használja fel az integráció ezeket az adatokat, az adott integráció funkcionalitásától függ.
Ha engedélyezed egy csoportban az egyéni integrációkat, megjelenik egy párbeszédpanel, amely elmagyarázza, milyen további adatokhoz fog hozzáférést kapni az integráció.
Hasznosnak találtad ezt az információt?