Ki láthatja a profilképemet vagy a borítóképemet a Workplace-ben?

Ha profilképet vagy borítóképet állítasz be a profilodhoz, az a vállalaton belül bárki számára látható. Ez azt jelenti, hogy az aktuális profil- vagy borítóképedet bárki láthatja, aki felkeresi a profilodat.
További információ a Workplace-profilodról.
Hasznosnak találtad ezt az információt?