Felhőtárhely

Ha hozzákapcsolod a Workplace szolgáltatást a felhőtárhelyedhez, a közösséged közvetlenül a bejegyzésszerkesztőből megoszthat fontos fájlokat a Workplace-csoportokban. További információ az integrációkról a Workplace-ben

Ha Workplace Essential vagy Workplace Advanced adminisztrátor vagy, engedélyezheted a felhőtárhely-integrációt a Box, a Dropbox, a Quip, a Google Drive és a Microsoft OneDrive szolgáltatásokkal.
A Workplace Standard szolgáltatás használata esetén a Dropbox, a Google Drive, a Microsoft SharePoint és a Microsoft OneDrive mappájával kapcsolhatod össze a Workplace-csoportot.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha a Workplace Advanced szolgáltatás adminisztrátora vagy, az Integrációtár felkeresése után a Hozzáadás a Workplace szolgáltatáshoz pontra kattintva tudod engedélyezni a felhőtárhely-integrációkat.
A felhőtárhely-integráció beállítása után a közösség tagjai látni fogják az integrációt azon csoportok Integrációk lapfülén, amelyeknek az adminisztrátorai. A csoportadminisztrátorok összekapcsolhatják a felhőszolgáltatásban tárolt mappákat Workplace-csoportjukkal.
A Workplace Essential szolgáltatás használata esetén úgy tudod engedélyezni a felhőtárhely-integrációkat, hogy megnyitod az Integrációk lapot bármely Workplace-csoportban, amelynek adminisztrátora vagy. Itt össze tudod kapcsolni a felhőtárhely-szolgáltatásban tárolt mappát az adott Workplace-csoporttal.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Essential és a Workplace Advanced adminisztrátoraira vonatkozik.
A Google Drive-integráció segítségével az emberek könnyen megoszthatnak fájlokat közvetlenül a Workplace-en a Drive-ból weben és mobilon. Az integráció a hitelesített előnézetet is támogatja, így az emberek több információt láthatnak a Drive-fájlról anélkül, hogy ehhez el kellene hagyniuk a Workplace-t. A Drive-mappát összekapcsolhatod a Workplace-csoporttal, hogy a csapat egyszerűen hozzáférjen a fájljaihoz, és lássa, ki min dolgozik.
Számítógépről:
 1. Nyisd meg a Workplace integrációtárát.
 2. Válaszd ki a Google Drive-ot.
 3. Kattints a Hozzáadás a Workplace szolgáltatáshoz lehetőségre.
 4. Kattints az előugró párbeszédpanelen a Telepítés gombra.
 5. Jelentkezz be a G Suite-fiókodba – ehhez az kell, hogy te légy szervezeted G Suite adminisztrátora.
 6. Amikor megjelenik a kérdés, hogy szeretnél-e hozzáférést adni a Workplace from Facebook szolgáltatásnak a Google-fiókodhoz, kattints az Engedélyezés pontra.
 7. A rendszer visszaléptet a Workplace-szolgáltatásba, és a Google Drive-integráció mindenki számára engedélyezve lesz a közösségedben.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A OneDrive-integráció segítségével az emberek könnyen megoszthatnak fájlokat közvetlenül a Workplace-ben a OneDrive-ból weben és mobilon. Az integráció a hitelesített előnézetet is támogatja, így az emberek több információt láthatnak a OneDrive-fájlról anélkül, hogy ehhez el kellene hagyniuk a Workplace-t. A OneDrive-mappát összekapcsolhatod a Workplace-csoporttal, hogy a csapat egyszerűen hozzáférjen a fájljaihoz, és lássa, ki min dolgozik.
Ha adminisztrátor vagy:
 1. Nyisd meg a Workplace integrációtárát.
 2. Keresd meg a OneDrive lehetőséget.
 3. Kattints a Hozzáadás a Workplace szolgáltatáshoz lehetőségre.
 4. Kattints az előugró párbeszédpanelen az OK gombra.
 5. Jelentkezz be a Microsoft-fiókodba – ennek a folyamatnak a végrehajtásához adminisztrátori fiókkal kell rendelkezned.
 6. Amikor megjelenik a kérdés, hogy szeretnéd-e, ha a Workplace by Facebook hozzáférne a fiókodhoz, kattints az Engedélyezés pontra.
 7. Bezárul a párbeszédpanel, és a szervezeten belül mindenki számára engedélyezett lesz a OneDrive-integráció.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Essential és a Workplace Advanced adminisztrátoraira vonatkozik.
A SharePoint-integráció segítségével az emberek tartalmakat oszthatnak meg a SharePoint Online-ból közvetlenül a Workplace-ben weben és mobilon. Az integráció a hitelesített előnézetet is támogatja, így az emberek több információt láthatnak a SharePoint Online-ban tárolt tartalmakról, például dokumentumokról, oldalakról és fájlokról anélkül, hogy ehhez el kellene hagyniuk a Workplace-t. Végül pedig a SharePoint Online-mappákat összekapcsolhatod egy Workplace-csoporttal, így a csapatok egyszerűen hozzáférhetnek a fájljaikhoz, és láthatják, hogy ki min dolgozik éppen.
Ha adminisztrátor vagy:
 1. Nyisd meg a Workplace integrációtárát.
 2. Válaszd ki a SharePointot.
 3. Kattints a Hozzáadás a Workplace szolgáltatáshoz lehetőségre.
 4. Kattints a felugró párbeszédpanelen a Telepítés gombra.
 5. Jelentkezz be a Microsoft-fiókodba – ennek a folyamatnak a végrehajtásához adminisztrátori fiókkal kell rendelkezned.
 6. Amikor a rendszer megkérdezi, hogy szeretnéd-e, ha a Workplace from Facebook hozzáférne a fiókodhoz, kattints az Engedélyezés pontra.
 7. Be fog zárulni a párbeszédpanel, és a szervezetben mindenki számára engedélyezett lesz a SharePoint-integráció.
Megjegyzés: Munkatársaid csak akkor láthatják az általad megosztott fájl előnézetét, ha már rendelkeznek a megfelelő engedélyekkel a SharePointban. Ha nincs engedélyük a tartalom megtekintésére a SharePointban, nem jelenik meg előnézet a Workplace-ben.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Box-integráció segítségével az emberek könnyen megoszthatnak fájlokat a Workplace-ben, közvetlenül a Boxból, weben és mobilhálózaton keresztül. Az integráció a hitelesített előnézetet is támogatja, így az emberek több információt láthatnak a Box-fájlról anélkül, hogy ehhez el kellene hagyniuk a Workplace-t. A Box-mappát összekapcsolhatod a Workplace-csoporttal, hogy a csapat egyszerűen hozzáférjen a fájljaihoz, és lássa, ki mind dolgozik.
Megjegyzés: A Box-fiók elsődleges adminisztrátorának kell lenned a Box-integráció beállításához.
Ha Workplace-adminisztrátor vagy, hajtsd végre számítógépről a következőket:
 1. Nyisd meg a Workplace integrációtárát.
 2. Keresd meg a Boxot.
 3. Kattints a Hozzáadás a Workplace szolgáltatáshoz lehetőségre.
 4. Kattints az OK gombra.
 5. Megjelenik egy felugró ablak. Másold le az oldalról az API-kulcsot. Ezt kell beírnod a Box adminisztrátori konzoljába.
 6. Egy új ablakban nyisd meg a Box adminisztrátori konzoljának „Egyéni alkalmazások” oldalát.
 7. Az Egyéni alkalmazások oldalon válaszd ki az Új alkalmazás engedélyezése gombot.
 8. Add meg a Workplace szolgáltatásból kimásolt API-kulcsot, és a válaszd a Tovább gombot. A következő képernyőn az Engedélyezés lehetőség kiválasztásával erősítsd meg az integrációt.
 9. Lépj a Box Fiókadatok oldalára, és másold le a vállalatazonosítót.
 10. Lépj vissza a Workplace szolgáltatásba, és add meg a vállalatazonosítót a felugró „Box telepítése” ablakban.
 11. Kattints a Telepítés pontra – be fog zárulni a párbeszédpanel, és a szervezeten belül mindenki számára engedélyezett lesz a Box-integráció.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Dropbox-integráció segítségével az emberek könnyen megoszthatnak fájlokat a Workplace-ben, közvetlenül a Dropboxból, weben és mobilhálózaton keresztül. Az integráció a hitelesített előnézetet is támogatja, így az emberek több információt láthatnak a Dropbox-fájlról anélkül, hogy ehhez el kellene hagyniuk a Workplace-t. A Dropbox-mappát összekapcsolhatod a Workplace-csoporttal, hogy a csapat egyszerűen hozzáférjen fájljaihoz, és lássa, ki min dolgozik.
 1. Számítógépen nyisd meg a Workplace integrációtárát.
 2. Keresd meg a Dropbox lehetőséget.
 3. Kattints a Hozzáadás a Workplace szolgáltatáshoz lehetőségre.
 4. Megjelenik egy párbeszédablak. Kattints az OK gombra.
 5. Jelentkezz be a Dropbox-fiókodba.
 6. Amikor megjelenik a kérdés, hogy szeretnél-e a Facebook Workplace-nek engedélyt adni a Dropbox-fiókod elérésére, kattints az Engedélyezés pontra.
 7. Be fog zárulni a párbeszédpanel, és a szervezeten belül mindenki számára engedélyezett lesz a Dropbox-integráció.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Quip-integráció egyszerűvé teszi a Quipből származó tartalom megosztását a Workplace-en belül az interneten és mobileszközökön. Az integráció a hitelesített előnézetet is támogatja, így az emberek több információt láthatnak a Quip-dokumentumról anélkül, hogy ehhez el kellene hagyniuk a Workplace-t. Az egyes Quip-mappákat összekapcsolhatod valamely Workplace-csoporttal, hogy a csapat egyszerűen hozzáférhessen a dokumentumokhoz, és lássa, ki min dolgozik.
Megjegyzés: A Quip alkalmazásban a szervezeted elsődleges adminisztrátorának kell lenned ahhoz, hogy végrehajthasd ezt a folyamatot.
 1. Nyisd meg a Workplace integrációtárát.
 2. A Quip kiválasztása
 3. Kattints a Hozzáadás a Workplace szolgáltatáshoz lehetőségre. Megjelenik egy párbeszédablak.
 4. Új ablakban navigálj a Quip adminisztrátori irányítópultra.
 5. Válaszd az API-kulcs létrehozása lehetőséget.
 6. Adj nevet a szolgáltatásodnak, majd mentsd, hogy a rendszer létrehozza az Ügyfél-azonosító és a Titkos paramétert.
 7. Írd be az ügyfél-azonosítót és a titkos kódot a 3. lépésben megnyitott párbeszédpanelen.
 8. Kattints a Telepítés gombra.
 9. Bezárul a párbeszédpanel, és a szervezeten belül mindenki számára engedélyezetté válik a Quip-integráció.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A felhőtárhely-integrációnak számos előnye van.
 • Amikor valaki megoszt a felhőtárhely-szolgáltatásban tárolt valamely fájlra vagy dokumentumra mutató hivatkozást, a fájl megtekintésére jogosultak látni fogják az előnézetet és/vagy a dokumentum címét. Az, hogy pontosan mit látnak, függ a fájltípustól, a felhőtérhely-szolgáltatástól és az egyén fájlok és dokumentumok megtekintésére való jogosultságaitól.
 • A felhőtárhely-szolgáltatás logóját is láthatod a csoport szerkesztőjében weben és mobilon. Erre kattintva megnyitsz egy ablakot, amelyben navigálhatsz a felhőszolgáltatásban tárolt fájlok és mappák között. Az ablak tetején található keresőmező segítségével több felhőtárhely-szolgáltatásban is kereshetsz. Ha megtaláltad a megosztani kívánt fájlt, a rendszer a szerkesztőben hozzáadja a fájlra mutató hivatkozást a bejegyzésedhez.
 • A felhőtárhely-szolgáltatás mappáját összekapcsolhatod egy Workplace-csoporttal.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha egy felhőtárhely-szolgáltatás mappáját összekapcsolod egy Workplace-csoporttal, az alábbiak történnek:
 • A mappa megjelenik a csoport Fájlok lapfülén, és az összekapcsolt mappában található összes fájl (és almappa) szerepelni fog benne.
 • A csoport kezdőlapjától jobbra meg fog jelenni egy panel, amelyben szerepelni fognak az összekapcsolt mappa legutóbb módosított fájljai.
 • A szolgáltatás ikonja a csoport összes tagja számára meg fog jelenni mobilon és a weben a csoport szerkesztőjében. Az ikonra kattintva megnyílik egy ablak, ahol a csoport tagjai böngészhetnek a fájljaik és mappáik között a felhőtárhely-szolgáltatásban, így egyszerűen meg tudják osztani azokat a csoportban közzétett bejegyzésekben.
 • A csoport tagjai csak akkor fogják látni a mappa tartalmát, ha már rendelkeznek hozzáféréssel a felhőtárhely-szolgáltatáson belül.
 • Ha az emberek megosztanak egy felhőtárhely-szolgáltatásban található fájlra vagy mappára mutató hivatkozást, a Workplace megpróbálja megjeleníteni a fájl vagy dokumentum előnézetét. Azoknál a tartalmaknál, amelyek nem láthatók a szervezeten belül mindenki számára, a rendszer megkéri a felhasználókat, hogy kapcsolják össze Workplace-fiókjukat a felhőtárhely-szolgáltatással, hogy a Workplace meg tudja állapítani jogosultságukat a tartalom megtekintésére.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha a szervezeted a Workplace Advanced szolgáltatást használja, az adminisztrátor engedélyezheti a felhőtárhely-integrációt a Box, a Dropbox, a Quip, a Google Drive, a Microsoft OneDrive és a SharePoint Online szolgáltatásokkal.
A Workplace Essential szolgáltatás használata esetén a Dropbox, a Google Drive, a Microsoft OneDrive és a Microsoft SharePoint Online szolgáltatásokban tárolt mappával kapcsolhatod össze a Workplace-csoportot.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Igen. Egy felhőtárhely-szolgáltatás több mappáját is összekapcsolhatod a csoportoddal.
Több felhőtárhely-szolgáltatás mappáit is összekapcsolhatod a csoporttal, hogy például lásd a csapat Quip-dokumentumait is a csapat Dropbox-fájljai mellett.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace-csoport adminisztrátorának kell lenned, továbbá számítógépről kell bejelentkezned a Workplace rendszerébe ahhoz, hogy összekapcsolhasd egy felhőtárhely-szolgáltatás mappáját a csoportoddal.
Egy mappa csoporthoz kapcsolódásának megszüntetése:
 1. Kattints a csoporton belül a Továbbiak > Fájlok pontra.
 2. Keresd meg az eltávolítani kívánt összekapcsolt mappát.
 3. Kattints a ikonra.
 4. Válaszd a Mappa összekapcsolásának megszüntetése lehetőséget.
 5. A megerősítési párbeszédpanelben kattints a Mappa összekapcsolásának megszüntetése lehetőségre. A rendszer megszünteti a mappa összekapcsolását a csoporttal.
Fontos tudni, hogy a mappa összekapcsolásának megszüntetése nem távolítja el csoport tagjainak hozzáférését a mappához. Ha szeretnéd megszüntetni a csoport tagjainak hozzáférését a mappához, ezt a felhőtárhely-szolgáltatásban kell megtenned.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Hibaelhárítás
Ez a cikk csak a Workplace Advanced szolgáltatás felhasználóira vonatkozik.
Ha a G Suite engedélyezése után ki vagy zárva a fiókodból, első lépésként a G Suite adminisztrátori konzolját kell elérned. Itt tedd a következőket:
 1. Kattints az Alkalmazások > SAML-alkalmazások pontra.
 2. Kattints a Workplace beállításai pontra.
 3. Válaszd preferenciáidtól függően a Bekapcsolva mindenkinek vagy a Bekapcsolva egyes szervezeteknek beállítást.
Fontos tudni, hogy a változtatások érvénybe lépése akár 24 órát is eltarthat, és nem kapsz értesítést, amikor ez megtörtént.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Csak a csoport adminisztrátorai kapcsolhatják össze a felhőtárhely-szolgáltatások mappáit az adott csoporttal. Kérd meg a csoportadminisztrátort, hogy végezze el a mappa összekapcsolását, vagy tegyen téged is a csoport adminisztrátorává, hogy össze tudd kapcsolni a mappát a csoporttal.
Hasznosnak találtad ezt az információt?