Munkatársak megjelölése a Workplace-bejegyzésedben

Android-alkalmazások súgója
Számítógépes súgó
iPad alkalmazássúgó
iPhone alkalmazássúgó
Mobilböngészők súgója
Bejegyzéseidben, valamint más emberek bejegyzéseihez fűzött hozzászólásokban megjelölhetsz munkatársakat vagy csoportokat.

Munkatárs vagy csoport megjelölése

  1. Bejegyzés vagy hozzászólás írása során nyomd le a billentyűzeten az „@” billentyűt, és kezdd el beírni a megjelölni kívánt munkatárs vagy csoport nevét.
  2. Meg fog jelenni egy releváns neveket ajánló lista.
  3. Válaszd ki a kívánt munkatársat vagy csoportot a gépelés közben megjelenő listáról.
Amikor megjelölsz egy munkatársat vagy csoportot, a név kék hivatkozásként fog megjelenni, amely a megjelölt csoportra vagy a munkatárs profiljára irányít. A bejegyzésedben megjelölt munkatársak is megkapják a bejegyzésre vonatkozó értesítéseket.

Megjelölés eltávolítása

Ha el szeretnél távolítani egy megjelölt munkatársat az általad létrehozott bejegyzésből, a bejegyzést módosítva tudod törölni a nevét. Ha el szeretnél távolítani egy munkatársat egy hozzászólásból, törölheted a hozzászólást, vagy a módosításával eltávolíthatod az illető nevét.

Ez segítséget jelentett?

Igen
Nem.