Hogyan tudok kijelentkezni a Workplace szolgáltatásból?

Így tudsz kijelentkezni a Workplace-ből:
  1. Kattints a ikonra bármelyik Workplace-oldal tetejének jobb oldalán.
  2. Kattints a Kijelentkezés pontra, majd a Megerősítés lehetőségre.
Megjegyzés: Ha a Workplace Advanced szolgáltatás felhasználója vagy, és a vállalatod egyszeri bejelentkezést (SSO) használ, a vállalati fiókodból is jelentkezz ki, ha szeretnéd megakadályozni, hogy valaki más hozzáférjen a profilodhoz erről a számítógépről. Ha nem tudod, hogyan kell kijelentkezni a vállalati fiókból, fordulj az informatikai részleghez. Az SSO-val kapcsolatosan további információ itt található.
Hasznosnak találtad ezt az információt?