Hol lehet megadni a csoportok adatvédelmi beállításait a Workplace-ben?

A csoportokhoz háromféle adatvédelmi beállítás választható: Nyílt, Zárt és Titkos. Az alábbi táblázat bemutatja, hogy ki csatlakozhat ezekhez a csoportokhoz, és mit látnak róluk a többiek.
NyíltZártTitkos
Ki csatlakozhat?A vállalattól bárki csatlakozhat, illetve a csoport tagjai bárkit felvehetnek vagy meghívhatnak.A vállalattól bárki kérheti a felvételt, illetve a csoport tagjai bárkit felvehetnek vagy meghívhatnak.Bárki, de egy tagnak kell felvennie vagy meghívnia őt.
Ki láthatja a csoport nevét?A vállalattól bárki.A vállalattól bárki.A jelenlegi és korábbi tagok
Ki láthatja a csoport tagjait?A vállalattól bárki.A vállalattól bárki.Csak a jelenlegi tagok
Ki láthatja a csoport leírását?A vállalattól bárki.A vállalattól bárki.A jelenlegi és korábbi tagok
Ki láthatja a csoport címkéit?A vállalattól bárki.A vállalattól bárki.A jelenlegi és korábbi tagok
Ki láthatja a csoport tagjainak bejegyzéseit?A vállalattól bárki.Csak a jelenlegi tagokCsak a jelenlegi tagok
Ki kereshet rá a csoportra?A vállalattól bárki.A vállalattól bárki.A jelenlegi és korábbi tagok
Ki láthatja a csoport eseményeit?A vállalattól bárki.Csak a jelenlegi tagokCsak a jelenlegi tagok
Ki láthatja a csoport híreit a Workplace-ben (pl. a hírfolyamban és a keresésben)?A vállalattól bárki.Csak a jelenlegi tagokCsak a jelenlegi tagok
Megjegyzés: A Workplace Advanced használata esetén a közösség adminisztrátorai a Workplace szolgáltatásban található összes tartalomhoz hozzáférnek, a titkos csoportokat is ideértve.
További információ arról, hogyan tudod kezelni a csoportodat a Workplace-ben.
Hasznosnak találtad ezt az információt?