Fényképalbum létrehozása és módosítása a Workplace felületén

Android-alkalmazások súgója
Számítógépes súgó
iPad alkalmazássúgó
iPhone alkalmazássúgó
Mobilböngészők súgója
Létrehozhatsz fényképalbumokat a Workplace-profilodon és a Workplace-csoportokban is.
Fényképalbum létrehozása
 1. Kattints a Továbbiak gombra a profilod borítóképe alatt vagy egy csoport borítóképe alatt, ha az albumot ott szeretnéd létrehozni.
 2. Kattints a Fényképek elemre, majd válaszd az Album lapfület.
 3. Kattints az Album létrehozása pontra.
 4. Add meg az albumod nevét.
 5. Ha szeretnél még hozzáadni valakit ehhez az albumhoz, írd be a nevét.
 6. Kattints a Fényképek vagy videók feltöltése lehetőségre, vagy húzd a területre a feltölteni kívánt fényképeket vagy videókat.
 7. Amikor létrehozol egy albumot, nem jelenik meg automatikusan bejegyzésként a profilodon vagy a csoportban. Ha meg szeretnéd osztani az albumodat a profilodon egy bejegyzésben, nyisd meg az albumot a Fényképek lapon a címére kattintva, majd kattints a Megosztás gombra.
Amikor létrehozol egy albumot, nem jelenik meg automatikusan bejegyzésként a profilodon vagy a csoportban. Ha meg szeretnéd osztani az albumodat a profilodon egy bejegyzésben, nyisd meg az albumot a Fényképek lapon a címére kattintva, majd kattints a Megosztás gombra.
Ha az albumodat egy csoportban szeretnéd megosztani bejegyzésként, kattints a Fájlok és médiatartalmak lapfülre, majd a címére kattintva nyisd meg az albumot. Kattints a Megosztás lehetőségre.
Megjegyzés: Az albumod adatvédelmi beállításai határozzák meg, hogy ki láthatja a bejegyzésedet. A bejegyzés adatvédelmi beállítását csak akkor tudod megváltoztatni, ha az album adatvédelmi beállítását is megváltoztatod.
Album szerkesztése vagy törlése
A már meglévő albumokhoz fényképeket vagy videókat adhatsz hozzá. Élő videót nem lehet hozzáadni az albumokhoz.
Fénykép vagy videó felvétele már meglévő albumba:
 1. Nyisd meg az albumot, amelyhez tartalmat szeretnél hozzáadni.
 2. Mutass rá az albumra, és kattints a ikonra, majd válaszd az Album módosítása lehetőséget.
 3. Kattints a Fényképek vagy videók feltöltése lehetőségre, vagy húzd a területre a feltölteni kívánt fényképeket vagy videókat.
 4. Kattints a Save (Mentés) lehetőségre.
 5. Album törléséhez nyisd meg a törölni kívánt albumot, majd kattints a jobbra fent található ikonra.
 6. Kattints az Album törlése lehetőségre.
Az albumod adatvédelmi beállításai határozzák meg, hogy kik láthatják a bejegyzésedet. A bejegyzés adatvédelmi beállítását csak akkor tudod megváltoztatni, ha az album adatvédelmi beállítását is megváltoztatod. A fényképeket a közzétételük után felveheted egy albumba, más típusú bejegyzéseket azonban nem helyezhetsz át.
Megjegyzés: Nem adhatsz hozzá fényképeket automatikusan létrehozott albumokhoz – ilyen például a Profilképek, az Idővonalra feltöltött fényképek és a Borítóképek album.
Ez segítséget jelentett?
Igen
Nem.