Hogyan tudok archiválni egy csoportot, illetve hogyan tudom visszavonni az archiválását a Workplace szolgáltatásban?

Ha a csoport adminisztrátora vagy, törlés helyett archiválhatod is a csoportot. Amikor egy csoportot archiválnak, ezt egyértelmű jelölés mutatja a csoport felső részén, és nem csatlakozhatnak új tagok a csoporthoz. A csoport archiválását bármikor visszavonhatod.
Csoport archiválása
Így tudsz archiválni egy csoportot:
  1. Nyisd meg az archiválni kívánt csoportot, kattints a borítókép alatt a ikonra, majd kattints az Adminisztrátori lehetőségek pontra.
  2. Kattints a Csoport beállításai pontra, görgess le a Csoport archiválása beállításhoz, és kattints mellette az Archiválás pontra.
  3. Kattints a Megerősítés pontra.
Fontos tudni, hogy a csoporttagok továbbra is megnyithatják az archivált csoportot, de nem fognak tudni új embereket felvenni, bejegyzéseket létrehozni, kedvelni, illetve hozzászólni azokhoz.
Csoport archiválásának visszavonása
Egy csoport archiválásának visszavonásához lépj az adott csoportra, és kattints a csoport hírfolyamának tetején a Csoport archiválásának visszavonása, majd a Megerősítés pontra.
Ha visszavonod egy csoport archiválását, az összes adminisztrátor, moderátor és tag újra tud majd bejegyzéseket létrehozni, kedvelni, hozzászólásokat írni, és más műveleteket végezni.
Hasznosnak találtad ezt az információt?