Workplace-fiókok csoportos létrehozása

Ez a cikk csak a Workplace Advanced szolgáltatás felhasználóira vonatkozik. A rendszer minden egyes csoportos feltöltésnél meg fog kérdezni, hogy azonnal szeretnéd-e meghívni a fiókokat, vagy később. Ha a későbbi lehetőséget választod, a fiókok meghívás nélküli állapotban jönnek létre, és később kell meghívnod őket.
A Workplace támogatja a felhasználói fiókok csoportos létrehozását vesszővel tagolt adatokat tartalmazó (CSV) fájlok segítségével. A munkavállalói fiókok egyenkénti kezelése helyett egy CSV vagy Excel formátumú fájlt is feltölthetsz az egyes munkavállalók adataival.
Ha nagyon sok fiókot hozol létre, az egyes önálló importálási feladatok legfeljebb 2500 sornyi munkatársadatot tartalmazhatnak.
Fiókok csoportos létrehozása CSV- vagy Excel-fájl feltöltésével:
 1. Kattints az Adminisztrációs felületen az Emberek > Emberek felvétele > Emberek felvétele pontra.
 2. Kattints a Fájl importálása gombra, és töltsd fel a CSV- vagy az Excel-fájlt a Fájl importálása gomb segítségével.
 3. A Sablon letöltése gombra kattintva le tudod tölteni a CSV-sablont. Ezt a dokumentumot ezután Excelben is meg tudod nyitni, és el tudod menteni .xls vagy .xlsx fájlként, ha szívesebben dolgozol Excelben.
 4. A CSV-fájl vagy az Excel-táblázat feltöltése után látni fogsz egy megerősítő kérést a CSV- vagy az Excel-fájlban található hibák listájával, vagy azzal, hogy a feltöltés teljes. Az első oszlop fogja mutatni az egyes sorokhoz tartozó eredményeket.
 5. Ha az első oszlop üres, a rendszer fiókot hoz létre a munkavállaló számára.
  A piros nyolcszög problémát jelent az adott sorban. Hibaüzenet ismerteti a problémát.
  A kék kör feltöltési hiányt jelent.
  A zöld pipa teljes feltöltést jelent.
 6. Az előnézet adatainak megerősítése után a Tovább gombra kattintva létrehozhatod az új fiókokat. A fiókok létrehozása ezután fokozatosan történik.
Amíg a fiókok felfüggesztett állapotban vannak, a munkavállalók továbbra is megkapják az e-maileket és a push értesítéseket. A fiókok felfüggesztésével kapcsolatos utasításokért nézd meg a Csoportos felfüggesztés oldalt.
Oldal létrehozásának ellenőrzése
Annak megerősítéséhez, hogy minden fiók létrehozása sikeresen megtörtént, töltsd fel újra a CSV-fájlt vagy az Excel-táblázatot a fenti lépéseket követve, és ellenőrizd, hogy minden sorban van-e pipa az első oszlopban. Ezután kattints a Törlés gombra az ismételt fióklétrehozási kísérlet átugrásához. Ha ezt teszed, jelzést kapsz arról, hogy a fiókok már léteznek.
Hasznosnak találtad ezt az információt?