Mi történik akkor, ha követem egy munkatársamat, illetve amikor leállítom a követését a Workplace-en?

Amikor követed egy munkatársadat, látod a bejegyzéseit a hírfolyamodban. Követheted a munkatársaidat, más csapatok tagjait vagy a vállalatod vezetőit. Csak azokat a bejegyzéseket fogod látni, amelyek az egész vállalat számára láthatók, vagy amelyeket téged is tartalmazó csoportokban tettek közzé.
Amikor egy munkatársad követ, a vállalatod számára látható összes bejegyzést látni fogja hírfolyamában. Ha zárt vagy titkos csoportban teszel valamit közzé, csak azok a munkatársak látják, akik szintén tagjai az adott csoportnak.
Amikor leállítod egy munkatársad követését, kevesebb bejegyzést fogsz tőle látni a hírfolyamodban. A követés ismételt beállításával újra fel tudod venni a szálat azzal a munkatársaddal, akinek a követését leállítottad.
Hasznosnak találtad ezt az információt?