Workplace-chatüzenetet, e-mailt vagy értesítést kaptam a „Személyes biztonság ellenőrzése” funkcióból. Mit tegyek?

A „Személyes biztonság ellenőrzése” funkció csak a Workplace Advanced felhasználói számára elérhető.
A személyes biztonság ellenőrzése olyan módszer, amellyel a szervezetek Workplace-értesítések útján megbizonyosodhatnak a munkatársaik biztonságáról.
Ha a Workplace-chaten szeretnél válaszolni a személyes biztonságodat ellenőrző kérdésre, kattints a Biztonságban vagyok vagy a Segítségre van szükségem lehetőségre. A szervezeted azonnal értesítést kap a válaszodról, hogy szükség esetén meg tudjon keresni.
Ha e-mailen szeretnél válaszolni a személyes biztonságodat ellenőrző kérdésre, kattints a Biztonságban vagyok vagy a Segítségre van szükségem lehetőségre. Ez átirányít a Workplace szolgáltatásba, és a szervezeted azonnal értesítést kap a válaszodról, hogy szükség esetén meg tudjanak keresni.
Ha Workplace-értesítésben szeretnél válaszolni a személyes biztonságodat ellenőrző kérdésre, kattints a Biztonságban vagyok vagy a Segítségre van szükségem lehetőségre. Válaszolj a hírfolyamod tetején található szalagcímben, vagy kattints a termékértékesítésre, hogy a rendszer átirányítson a személyes biztonsági ellenőrzés oldalára. Miután válaszoltál, a szervezeted azonnal értesítést kap a válaszodról, hogy szükség esetén meg tudjon keresni.
Hasznosnak találtad ezt az információt?