Hogyan tudok időzíteni egy bejegyzést, és hogyan tudom kezelni az időzített bejegyzéseket a Workplace-csoportokban?

A csoportokban előre is létrehozhatsz bejegyzéseket, amelyeket időzíthetsz későbbi megjelenítésre. Az időzített időpontok az aktuális időzónádnak felelnek meg.
Bejegyzés időzítése
Így tudsz időzíteni egy bejegyzést:
  1. A csoportban, amelyben bejegyzést szeretnél közzétenni, kattints az Írj valamit... pontra a szerkesztőben.
  2. Írd meg a bejegyzést.
  3. Amikor készen áll a bejegyzés, kattints a bejegyzés jobb alsó sarkában a Bejegyzés időzítése pontra.
  4. Válassz ki egy jövőbe eső dátumot és időpontot, amikor közzé szeretnéd tenni a bejegyzést.
  5. Kattints az Időzítés pontra.
Időzített bejegyzések kezelése
Így tudsz egy időzített bejegyzést újraidőzíteni, módosítani vagy törölni:
  1. Nyisd meg a csoportot, ahol közzétételre időzítetted a bejegyzésedet.
  2. A szerkesztő alatt megjelenik az Időzített bejegyzések cím, valamint az adott csoportban aktuálisan időzített bejegyzéseid száma.
  3. Kattints a Bejegyzések megtekintése pontra.
  4. Megjelenik az adott csoportban időzített összes bejegyzésed listája. Választhatod a Közzététel most vagy a Bejegyzés újraidőzítése lehetőséget.
  5. Másik lehetőségként kattints a ikonra, majd a Bejegyzés módosítása lehetőségre, hogy megváltoztasd a tartalmat, vagy kattints a Bejegyzés törlése gombra az eltávolításához.
Megjegyzés: A bejegyzések megosztása a létrehozástól számított 30 perc és egy hónap közötti késleltetéssel időzíthető.
Hasznosnak találtad ezt az információt?