Mi történik, ha megváltoztatom a jogosultságokat egy felhőtárhely-szolgáltatásban tárolt fájllal kapcsolatban?

Ha a fájlnál privátról/néhányak számára hozzáférhetőről a vállalatodnál mindenki számára nyilvános beállításra változtatod a jogosultságot:
Mivel a bejegyzés készítésekor a fájlt nem mindenki számára tetted nyilvánossá, az emberek csak a fájltípus ikonját fogják látni, és mindenkit meg fogunk kérni a fájl megtekintésére vonatkozó jogosultság igazolására. Ezután csak a jogosultsággal rendelkező emberek fogják tudni megtekinteni a fájl előnézetét, vagy tudnak hozzáférni a fájlhoz. Ha nyilvánosra állítod a jogosultságot, az előnézetben semmi nem fog változni, de mindenki hozzáférhet a fájlhoz.
Ha a fájlnál a nyilvános (mindenki számára hozzáférhető a vállalatnál) beállítás helyett privát/néhányak számára hozzáférhető beállítást adsz meg:
Mivel a fájl a bejegyzés létrehozásakor mindenki számára nyilvános, mindenki látni a fogja az előnézetet és/vagy a címet. Ha a jogosultságot privátra/néhányak számára hozzáférhetőre változtatod, a képeket megjelenítő előnézetek változatlanok maradnak, mivel a bejegyzés elkészítésekor rögzítetted őket. Azonban csak a jogosultsággal rendelkező személyek tudnak hozzáférni a fájlhoz, ha rákattintanak a hivatkozásra. Előfordulhat, hogy a felhasználókat arra kéri a rendszer, hogy jelentkezzenek be a felhőszolgáltatóhoz.
Hasznosnak találtad ezt az információt?